Zimba_2020_quad  

Zimba - Zurvivor vom Lech-Toller Nest - född 2019 

Zimba var en go och glad ung hanhund som hade allt jag ville ha... förutom hans leder. Opererade ena armbågen vid 7 månaders ålder, men runt ett års ålder började han halta igen och röntgen visade FCP i båda armbågarna (ED3) samt HD C. Jag valde att låta honom somna in.


 k5_Mumla_1_kvadrat  

J RLD N RLD F
Mumla - Arbetsviljans Sockergryn - född 2015 

Älskade tokhund! Inte den lättaste alla gånger med sitt enorma driv och egna vilja, men jag saknar henne så mycket! Hon brann för apporteringen, ju jobbigare och tyngre det blev, desto mer tog hon i. Det blev lite rallylydnad för hennes del också.

Mumla fick en kull hos mig på Arbetsviljans kennel.


 Thuja  

Thuja - Lönnlövets Maskros - född 2007 

Thuja var världens raraste lilla tjej, men vi klickade inte träningsmässigt. Och istället för att bara gå och skrota hos mig så fick hon en egen familj.


 k0_Pyssla_quad  

SE U(u)CH LPI LPII RLD N RLD F RLD A
Pyssla - Lönnlövets Karamell - född 2003 

Pyssla, min vackra, energiska tokstolla som älskade apportering och all annan träning. En otroligt häftig hund med ett stort driv och viltspontanitet. Vi startade på jaktprov och på rallylydnad upp till avancerad klass, samt lydnad upp till klass 2. Ett utställningschampionat blev det också.

Pyssla fick en kull på Lönnlövets kennel och därefter två kullar hos mig på Arbetsviljans kennel. 


 Lina_head_2  

SE UCH SE LCH LPI LPII LPIII
Lina - Lönnlövets Piggelin - född 1998

Lina, mitt lilla energiknippe, var min första riktiga tävlingshund. Det blev ett lydnadschampionat, ett utställningschampionat och en 1 ÖKL på retrieverjaktprov!

Lina fick två kullar på Lönnlövets kennel.


 Nicole_quad

 

LPI LPII
Nicole - Aindow's Nicole - född 1992

Nicole var min första tollare och det var med henne som jag provade på det mesta, men kanske inte kom så långt i någon gren. Tävlade i lydnad klass 2 och på utställning fick hon tre cert och tre cacib. En lugn tollartik med ett milt sinne.